Vanwege vervanging zoekt het Zeeuws Museum in Middelburg twee nieuwe leden voor zijn raad van toezicht. Hierbij gaat het om een lid met expertise op het gebied van huisvesting & facilitair én een lid met kennis van bedrijfsvoering & financiën. Twee integere professionals die onbezoldigd en vanuit een kritisch-onafhankelijke houding samen met de collega-toezichthouders de directeur ondersteunen en adviseren bij het concreet handen en voeten geven aan belangrijke strategische keuzes. Bevlogen toezichthouders die zich betrokken voelen bij de missie van het museum en die circa zes vergaderingen per jaar en waar nodig tussentijds hun kennis, ervaring en netwerk ten behoeve van het Zeeuws Museum willen inzetten. Ter zake deskundigen die altijd een goede balans weten te houden tussen betrokkenheid en bestuurlijke afstand.

Het Zeeuws Museum hecht binnen zijn organisatie veel waarde aan diversiteit en inclusie. Deze criteria laten wij ook bij de selectie van nieuwe leden voor de raad van toezicht meewegen.

Spreekt jou dit aan? Via onderstaande links lees je meer informatie over de vacatures en kun je jouw belangstelling kenbaar maken.
Profiel lid raad van toezicht met portefeuille huisvesting & facilitair.
Profiel lid raad van toezicht met portefeuille bedrijfsvoering & financiën.

Procedure

Het Zeeuws Museum laat zich in deze procedure bijstaan door Corsten & Corsten. Specifieke vragen kun je stellen aan Michiel Corsten. Je kunt hem telefonisch en via email bereiken: Michiel Corsten: 0343 - 203010 | michiel@corstencorsten.nl

Je kunt reageren tot uiterlijk dinsdag 28 mei.