Klopt jouw hart voor Zeeland, onze geschiedenis en ons cultureel erfgoed en ervaar je dat dit erfgoed toegevoegde waarde heeft voor de samenleving? Word dan Zakelijk Vriend van het Zeeuws Museum. Door jouw naam aan ons te verbinden krijg je toegang tot een inspirerende omgeving, een interessant netwerk én versterk je het Zeeuws Museum.

waarmee ondersteun je het museum?

Mede door onze Zakelijke Vrienden kunnen we onze ambities waarmaken en nieuwe initiatieven ontplooien: educatie voor jongeren, workshops voor kinderen, projecten voor studenten of inspiratiesessies. Zo behoudt het Zeeuws Museum ook in de toekomst haar plek middenin de samenleving en blijft ons Zeeuws cultureel erfgoed voor de komende generaties bewaard.

wat doet het zeeuws museum voor jouw bedrijf?

Als Zakelijk Vriend word je lid van Zeeuws Museum Zakelijk; een netwerk voor geëngageerde bedrijven die cultuur en maatschappelijke betrokkenheid net zo waardevol vinden als jij. Het museum als liefdevolle verzamelplaats voor kostbare objecten én een inspirerende ontmoetingsplaats. Waar verdieping, inspiratie en interessante contacten gedeeld worden.

Deze Zakelijke Vrienden hebben zich al verbonden met het Zeeuws Museum:

Professionele online marketing en communicatie. eBirds biedt inzicht in de mogelijkheden en hulp bij de realisatie.

De Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval (COVRA) is een organisatie die zich bezighoudt met de verwerking en het opslaan van radioactief afval. Het is de enige organisatie in Nederland die dergelijk afval mag innemen. 

Justion Advocaten richt zich met name op de zakelijke dienstverlening voor ondernemingen, overheden en instellingen in het hele land, in het bijzonder zuidwest Nederland. 

Yara biedt oplossingen voor duurzame landbouw met minder gevolgen voor het milieu. De meststoffen en gewasvoedingsprogramma’s van Yara helpen om de groeiende wereldbevolking van voedsel te voorzien.

GLAMCULT_STUDIO.jpg

Glamcult Studio - Creative Agency met een sterke focus op grafisch ontwerp, typografie, kunst en mode.

Zorgt al ruim 60 jaar voor veiligheid en beveiliging van mensen, gebouwen en eigendommen door middel van duurzame en state-of-art technische oplossingen.

  • Zeeuws Veilinghuis
  • Juwelier Minderhoud
  • Delta Safe Security Service B.V.
  • Koch Adviesgroep
  • Meet Me Events
  • De Zeeuwse Alliantie Notarissen, Goes en Middelburg
Ons aanbod voor zakelijke vrienden is onder meer: €500,- (P.J.) €1000,- (P.J.)
Aantal (naar rato) toegangskaarten 4 8
Vermelding op onze website naam        logo met link naar eigen website
Inspiratiesessie van Zeeuws Museum Zakelijk, inclusief rondleiding (jaarlijks) 1 pers. + 2 introducees
Uitnodiging voor speciale evenementen zoals officiële opening tentoonstelling, lezingen etc.       *         *
10 % Korting op Zeeuws Museum publicaties, bijvoorbeeld om weg te geven als relatiegeschenk         *

Programma op maat

Wil je voor jouw bedrijf of organisatie een activiteit of programma op maat in het Zeeuws Museum? In een inspirerende omgeving kun je met jouw medewerkers of klanten zakendoen combineren met inhoudelijke verdieping. Neem contact op voor de diverse mogelijkheden.

Speciaal project steunen

In het Zeeuws Museum vinden innovatieve tentoonstellingen plaats, we organiseren prikkelende activiteiten en bijzondere projecten. Voel je je hiermee verbonden? Dan kun je ook één van deze initiatieven steunen, zogenoemd 'geoormerkt geven'. Zo steun je een specifiek project dat bij jou past en versterken we elkaar.

Versterk cultuureducatie

Eén van onze speerpunten is het betrekken van de jeugd bij ons museum. Wil je de scholen daarbij helpen? Bijvoorbeeld door het busvervoer van en naar het Zeeuws Museum mogelijk te maken. Wij leggen graag de contacten voor je.

Hoofdsponsor: word onze partner

Wil je op unieke wijze jouw naam aan het Zeeuws Museum verbinden? En zo jouw bijzondere band met Zeeland, ons cultureel erfgoed en het Zeeuws Museum onderstrepen? Word dan onze hoofdsponsor. In een persoonlijk gesprek informeren we je graag over dit partnerschap.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via 0118 653000 of info@zeeuwsmuseum.nl. Wij vertellen je dan graag meer over de verschillende mogelijkheden en over de Geefwet. De Zeeuwse Museumstichting heeft de status van Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).