Klopt uw hart voor Zeeland, onze geschiedenis en ons cultureel erfgoed en ervaart u dat dit erfgoed toegevoegde waarde heeft voor de samenleving? Word dan Zakelijk Vriend van het Zeeuws Museum. Door uw naam aan ons te verbinden krijgt u toegang tot een inspirerende omgeving, een interessant netwerk én versterkt u het Zeeuws Museum.

waarmee ondersteunt u het museum?

Mede door onze Zakelijke Vrienden kunnen we onze ambities waarmaken en nieuwe initiatieven ontplooien: educatie voor jongeren, workshops voor kinderen, projecten voor studenten of inspiratiesessies. Zo behoudt het Zeeuws Museum ook in de toekomst haar plek middenin de samenleving en blijft ons Zeeuws cultureel erfgoed voor de komende generaties bewaard.

wat doet het zeeuws museum voor uw bedrijf?

Als Zakelijk Vriend wordt u lid van Zeeuws Museum Zakelijk; een netwerk voor geëngageerde bedrijven die cultuur en maatschappelijke betrokkenheid net zo waardevol vinden als u. Het museum als liefdevolle verzamelplaats voor kostbare objecten én een inspirerende ontmoetingsplaats. Waar verdieping, inspiratie en interessante contacten gedeeld worden.

Deze Zakelijke Vrienden hebben zich al verbonden met het Zeeuws Museum:

Een internationaal veilinghuis met taxateurs in Amsterdam en Middelburg en twee keer per jaar een veiling. Dankzij het live bieden via internet, verkoopt het Zeeuws Veilinghuis zijn Aziatica, kunst, antiek en schilderijen over de gehele wereld.

Capra Advocaten is al sinds 1928 hét kantoor als het gaat om arbeidsverhoudingen in het publieke domein, in het bijzonder voor de sectoren Overheid, Onderwijs & Cultuur en Zorg. Dit vereist naast kennis van alle relevante regels, kennis van en met name gevoel voor maatschappelijke en bestuurlijke belangen; bij uitstek het werkterrein van Capra.

Professionele online marketing en communicatie. Ebirds biedt inzicht in de mogelijkheden en hulp bij de realisatie.

De Centrale Organisatie Voor Radioactief Afval (COVRA) is een organisatie die zich bezighoudt met de verwerking en het opslaan van radioactief afval. Het is de enige organisatie in Nederland die dergelijk afval mag innemen. 

Winkel in woord, beeld en geluid. De culturele ontmoetingsplek van Middelburg en omstreken.

Justion Advocaten richt zich met name op de zakelijke dienstverlening voor ondernemingen, overheden en instellingen in het hele land, in het bijzonder zuidwest Nederland. 

Met ruime, jarenlange ervaring in de huizenmarktzijn biedt Theelen en Partners hun cliënten naast makelaardij, uitgebreide expertise op het gebied van verzekeringen, hypotheken, estate planning en beleggingparticipaties. 

Yara biedt oplossingen voor duurzame landbouw met minder gevolgen voor het milieu. De meststoffen en gewasvoedingsprogramma’s van Yara helpen om de groeiende wereldbevolking van voedsel te voorzien.

GLAMCULT_STUDIO.jpg

Glamcult Studio

  • Juwelier Minderhoud
  • Zeeland Refinery N.V.
  • Accountants- en adviesgroep Rijkse
  • Schoonmaakbedrijf Stoffels Bleijenberg
  • Delta Safe Security Service B.V.
  • Koch Adviesgroep
  • SVRZ
  • De Zeeuwse Alliantie Notarissen, Goes en Middelburg
  • Berckenroode
  • ESET Nederland
Ons aanbod voor zakelijke vrienden is onder meer: €500,- (P.J.) €1000,- (P.J.)
Aantal (naar rato) toegangskaarten 4 8
Vermelding op onze website naam        logo met link naar eigen website
Inspiratiesessie van Zeeuws Museum Zakelijk, inclusief rondleiding (jaarlijks) 1 pers. + 2 introducees
Uitnodiging voor speciale evenementen zoals officiële opening tentoonstelling, lezingen etc.       *         *
10 % Korting op Zeeuws Museum publicaties, bijvoorbeeld om weg te geven als relatiegeschenk         *

Programma op maat

Wilt u voor uw bedrijf of organisatie een activiteit of programma op maat in het Zeeuws Museum? In een inspirerende omgeving kunt u met uw medewerkers of klanten zakendoen combineren met inhoudelijke verdieping. Neem contact op voor de diverse mogelijkheden.

Speciaal project steunen

In het Zeeuws Museum vinden innovatieve tentoonstellingen plaats, we organiseren prikkelende activiteiten en bijzondere projecten. Voelt u zich hiermee verbonden? Dan kunt u ook één van deze initiatieven steunen, zogenoemd 'geoormerkt geven'. Zo steunt u een specifiek project dat bij u past en versterken we elkaar.

Versterk cultuureducatie

Eén van onze speerpunten is het betrekken van de jeugd bij ons museum. Wilt u de scholen daarbij helpen? Bijvoorbeeld door het busvervoer van en naar het Zeeuws Museum mogelijk te maken. Wij leggen graag voor u de contacten.

Hoofdsponsor: word onze partner

Wilt u op unieke wijze uw naam aan het Zeeuws Museum verbinden? En zo uw bijzondere band met Zeeland, ons cultureel erfgoed en het Zeeuws Museum onderstrepen? Word dan onze hoofdsponsor. In een persoonlijk gesprek informeren we u graag over dit partnerschap.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op via 0118 653000 of info@zeeuwsmuseum.nl. Wij vertellen u dan meer over de verschillende mogelijkheden en over de Geefwet. De Zeeuwse Museumstichting heeft de status van Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)