Bezoekers met een Aangenaam Klassiek voucher kunnen in de periode van 1 oktober 2021 t/m 31 januari 2022 gebruik maken van de aanbieding 2=1. Met deze actie krijg je een tweede ticket gratis. Met de bon kun je dus met twee personen het museum bezoeken voor de prijs van één ticket. Kinderen en jongeren tot en met 18 jaar hebben altijd gratis toegang.

Hoe maak je gebruik van de actie?

Je kunt je tickets zowel aan de balie kopen als online. Vooraf reserveren is niet meer verplicht. Wil je online tickets kopen? Boek dan naast het (betaalde) ticket voor jezelf een gratis, tweede ticket in de categorie overige geldige entreebewijzen. Neem bij je bezoek aan het museum de Aangenaam Klassiek voucher mee en toon deze aan de balie. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties.

Boek je tickets