De activiteiten in de werkplaats kunnen in VERBAND MET DE CORONAMAATREGELen niet doorgaan. ONZE EXCUSES VOOR HET ONGEMAK.
LEES HIER MEER 


In de werkplaats van het Zeeuws Museum is van alles te doen en te beleven, ook voor volwassenen.

Er ligt een stalenboek klaar waarin je kunt bladeren en mag voelen aan de stoffen die gebruikt zijn in de tentoonstelling Mannenpak. Ook ligt er een boek met kralenwerk waarin je kunt kijken naar o.a. Axelse kraalstukken.
Er liggen kleurplaten voor volwassenen met als thema; mannendassen en (boeren)knopen. Op de diverse schermen worden voorgaande (textiel) tentoonstellingen getoond en tijdens openingstijden van de werkplaats lopen onze vrijwilligers rond die graag uitleg geven over de tentoonstelling Mannenpak.

ACTIVITEITEN KINDEREN
Onder begeleiding van vrijwilligers kunnen de jongsten in de werkplaats divers dingen doen, maken, vouwen én/of kleuren. Maak en teken bijvoorbeeld je eigen wondervogel of kleur een hoedje van papier. Maak ‘beidehandjes’ of versier je wonderkijker. In het museum zelf kunnen kinderen aan de slag met de ZM ZIEZO en ZM ZIGZAG.

WANNEER
Elke, dinsdag, woensdag en donderdag van 13.30 - 15.30 uur.

WAAR
Op de eerste verdieping van het Zeeuws Museum.

RESERVEREN
Reserveren is niet noodzakelijk, maar als je met een grote groep wil komen is het fijn dat we dit vooraf weten: rondleidingen@zeeuwsmuseum.nl of 0118 653000.