Het televisie programma Joris’ Kerstboom van de KRO-NCRV komt 6 en 7 december naar het Abdijplein en nodigt mensen uit om hun verhaal te delen met de vraag: ‘Wie zet jij in het licht?’.

Maak je eigen zeepsteen

Het Zeeuws Museum organiseert een inloop workshop voor kinderen. Dus kom langs en maak je eigen kleurige zeepsteen en bedenk hierbij een boodschap die past bij een persoon waar je om geeft of vaak aan moet denken (om wat voor reden dan ook). ’s Avonds mag je je eigen gemaakte steen komen bewonderen in ons gezamenlijke kunstwerk op het Abdijplein! Uiteraard mag je de zeepsteen aan het eind van de avond mee naar huis nemen en in je eigen kerstboom hangen.

Waar

De werkplaats van het Zeeuws Museum

Wanneer

Zaterdag 7 december van 15.00 tot 17.00 uur.

Prijs

Deelname aan de workshop is gratis.
Gratis entree t/m 18 jaar, voor Museumkaarthouders, Vrienden van het Zeeuws Museum en studenten University College Roosevelt. Entree voor volwassenen € 11,- p.p.

Overige activiteiten

Op 7 december vinden er meerdere activiteiten op het Abdijplein plaats. Zo is er een goede doelen kerstmarkt van 15.00 uur tot 20.00 uur en zijn er diverse optredens en het Zeeuws Museumcafé zorgt voor winterse lekkernijen. Het complete en actuele programma kun je lezen op de website van de provincie Zeeland.