Vanaf 31 januari tot en met 28 februari logeert de Vaandeldrager van Rembrandt in het Zeeuws Museum. Om er zeker van te zijn dat je het werk kunt bekijken, kun je nu alvast jouw bezoek boeken. Tijdens het verblijf van de Vaandeldrager verloopt je bezoek aan ons museum anders dan je van ons gewend bent. Daarom zetten we alle belangrijke informatie voor je op een rij:

•  In de maand februari is het verplicht om een ticket met tijdslot te reserveren voor je bezoek. Dit kun je eenvoudig online doen. Met tijdslots kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen rustig de tijd krijgt en het niet te druk wordt op zaal.
  • Je reserveert een tijdslot van 30 minuten om de zaal met de Vaandeldrager te bezoeken. Je hebt dus een half uur de tijd om het werk te bekijken én de tentoonstelling waar de Vaandeldrager onderdeel van uitmaakt.
  • Voor en na het tijdslot ben je vrij om de rest van het Zeeuws Museum te bezoeken.
  • Wil je in februari het museum bezoeken en wil je niet naar de Vaandeldrager? Dan hoef je je niet aan het tijdslot te houden en kun je tussen 11.00 en 17.00 uur de overige zalen bezoeken. Houd er rekening mee dat je dan de tentoonstelling waar de Vaandeldrager onderdeel van uitmaakt niet kunt zien.
  • Op 31 januari organiseren we een gratis dag waarop iedereen de Vaandeldrager kan bezoeken. Binnenkort maken we bekend hoe je voor deze dag online een gratis tijdslot kunt boeken.

boek je bezoek

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@zeeuwsmuseum.nl of bel tijdens openingstijden naar 0118 653 000.