Vanaf 31 januari tot en met 28 februari logeert De vaandeldrager van Rembrandt in het Zeeuws Museum. Om er zeker van te zijn dat je het werk kunt bekijken, kun je nu alvast jouw bezoek boeken.

boek je bezoek

Tijdens het verblijf van De vaandeldrager verloopt je bezoek aan ons museum anders dan je van ons gewend bent. Daarom zetten we alle belangrijke informatie voor je op een rij:

•  In de maand februari is het verplicht om een ticket met tijdslot te reserveren voor je bezoek. Dit kun je eenvoudig online doen. Met tijdslots kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen rustig de tijd krijgt en het niet te druk wordt op zaal.
  • Je reserveert een tijdslot van 30 minuten om eerst de zaal met De vaandeldrager te bezoeken. Je hebt dus een half uur de tijd om het werk te bekijken én de tentoonstelling protest processie parade waar De vaandeldrager onderdeel van uitmaakt.
  • Na het gereserveerde tijdslot ben je vrij om de rest van het Zeeuws Museum te bezoeken.
  • Wil je naar het museum zonder De vaandeldrager te bekijken? Dan kun je vanaf het gereserveerde tijdslot de rest van het museum bezoeken. Houd er rekening mee dat je de tentoonstelling protest processie parade niet kunt zien.
  • Op 31 januari en 19 februari organiseren we gratis dagen waarop iedereen De vaandeldrager, en de rest van het museum, gratis kan bezoeken. Ook op de gratis dagen is het reserveren van een tijdslot verplicht. Dit kun je eenvoudig online doen via onderstaande buttons:

gratis ticket 31 januari

gratis ticket 19 februari

ALLES OVER DE VAANDELDRAGER

Op het schilderij zie je Rembrandt die zichzelf schilderde in de rol van vaandeldrager. Maar er valt nog meer te ontdekken in en over het meesterwerk. Klik hier om alles te weten te komen over De vaandeldrager. Beluister de podcast, duik in het werk voor alle details, bekijk het mini-college en meer.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@zeeuwsmuseum.nl of bel tijdens openingstijden naar 0118 653 000.