Bezoekersadres:

Abdij(plein) 4331 BK Middelburg

Kantoor:

Korte Burg 2, 4331 BJ Middelburg

Postadres:

Postbus 378, 4330 AJ, Middelburg 

Route

Het museum bevindt zich in de Abdij in het centrum van Middelburg. Een goed oriëntatiepunt is de Abdijtoren: de Lange Jan.

Reisplanners

Reisplanner openbaar vervoer

Reisplanner NS

Met de auto

De afstand tussen Rotterdam en het centrum van Middelburg is ongeveer 127 kilometer. U volgt de A16 en gaat vervolgens via de A17 richting Roosendaal. Vervolgens gaat u de A58 op en neemt u na ongeveer 60 kilometer afslag 39 richting Middelburg.

De afstand tussen Breda en het centrum van Middelburg is ongeveer 100 kilometer. Nadat u ongeveer 60 kilometer op de A58 heeft afgelegd, neemt u afslag 39 richting Middelburg.

De afstand tussen Antwerpen en het centrum van Middelburg is ongeveer 95 kilometer. Via de A4 bereikt u de A58, waar u afslag 39 richting Middelburg neemt. Het centrum van Middelburg is vanuit Antwerpen ook bereikbaar via de Westerscheldetunnel. Meer informatie vindt u op http://www.westerscheldetunnel.nl/.

Parkeren

Rondom het Abdijplein mag maximaal 2 uur geparkeerd worden. Wij raden u dan ook aan om bij bezoek aan het Zeeuws Museum in één van de parkeergarages te parkeren. Op de toegangswegen naar het centrum vindt u borden P-route met een nadere aanduiding over de dichtstbijzijnde parkeerplaats. De parkeergarages zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend.

Zon- en feestdagen

Op zon- en nationale feestdagen is het parkeren in heel Middelburg vrij, niet alleen op straat en parkeerterreinen maar ook in de parkeergarages.

minder validen

GPK-houders mogen gratis en onbeperkt parkeren zowel op de gehandicaptenplaatsen als op de betaalde parkeerplaatsen.