Bezoekersadres:

Abdij(plein) 4331 BK Middelburg

Kantoor:

Korte Burg 2, 4331 BJ Middelburg

Postadres:

Postbus 378, 4330 AJ, Middelburg 

Route

Het museum bevindt zich in de Abdij in het centrum van Middelburg. Een goed oriëntatiepunt is de Abdijtoren: de Lange Jan.

Busverbindingen

Lijn 50 vanaf Hulst, uitstappen halte Station. Lijn 52 vanaf Domburg en lijnen 55, 56 en 58 vanaf Vlissingen, uitstappen halte Nieuwe Haven.

Reisplanner openbaar vervoer

Reisplanner NS

Met de auto

De afstand tussen Rotterdam en het centrum van Middelburg is ongeveer 127 kilometer. U volgt de A16 en gaat vervolgens via de A17 richting Roosendaal. Vervolgens gaat u de A58 op en neemt u na ongeveer 60 kilometer afslag 39 richting Middelburg.

De afstand tussen Breda en het centrum van Middelburg is ongeveer 100 kilometer. Nadat u ongeveer 60 kilometer op de A58 heeft afgelegd, neemt u afslag 39 richting Middelburg.

De afstand tussen Antwerpen en het centrum van Middelburg is ongeveer 95 kilometer. Via de A4 bereikt u de A58, waar u afslag 39 richting Middelburg neemt. Het centrum van Middelburg is vanuit Antwerpen ook bereikbaar via de Westerscheldetunnel. Meer informatie vindt u op http://www.westerscheldetunnel.nl/.

Parkeren

Rondom het Abdijplein mag maximaal 2 uur geparkeerd worden. Wij raden u dan ook aan om bij bezoek aan het Zeeuws Museum in één van de parkeergarages te parkeren. Op de toegangswegen naar het centrum vindt u borden P-route met een nadere aanduiding over de dichtstbijzijnde parkeerplaats. De parkeergarages zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week geopend.

Zon- en feestdagen

Op zon- en nationale feestdagen is het parkeren in heel Middelburg vrij, niet alleen op straat en parkeerterreinen maar ook in de parkeergarages.

minder validen

GPK-houders mogen gratis en onbeperkt parkeren zowel op de gehandicaptenplaatsen als op de betaalde parkeerplaatsen.