Als gevolg van de maatregelen, die wij hebben moeten nemen om te kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, is de route door het museum tijdelijk ingrijpend aangepast. Dit betekent dat gedurende het bezoek gebruik moet worden gemaakt van wenteltrappen. Het museum is daardoor helaas tijdelijk niet toegankelijk voor bezoekers die geen trappen kunnen lopen.

Wij vinden een toegankelijk museum erg belangrijk. Daarom hebben wij voor deze groep bezoekers speciale openingstijden waarin het gebruik van de lift wèl mogelijk is en het hele gebouw toegankelijk is. Op deze momenten laten we een heel klein aantal bezoekers toe (maximaal 4 huishoudens) zodat een veilig bezoek mogelijk is.

Een bezoek tijdens deze openingstijden werkt als volgt:

  • Het museum is uitsluitend te bezoeken na een reservering vooraf die door het Zeeuws Museum bevestigd is. U kunt tot uiterlijk 2 werkdagen voor uw bezoek reserveren.
  • De speciale openingstijd is elke woensdagochtend van 10:30uur – 12:30uur te reserveren.
  • Een aanvraag kunt u per e-mail doen via secretariaat@zeeuwsmuseum.nl. In deze e-mail vragen wij u, naast de gewenste dag en tijd en het aantal deelnemers, om ook uw telefoonnummer te vermelden. Wij kunnen u dan bellen om de afspraak te bevestigen.
  • Een bezoek aan het museum met meerdere personen is alleen mogelijk als alle personen tot één huishouden behoren. In verband met de grootte van de lift kunnen maximaal 5 bezoekers samen komen. Bij bezoekers die een rolstoel gebruiken is de groepsgrootte maximaal 1 rolstoelgebruiker en 2 volwassenen of 1 volwassene en 2 kinderen jonger dan 12.
  • De regels voor veilig bezoek aan het museum en privacy voorwaarden zijn van toepassing.