Message

Tickets

Gebruik het nieuwe ticketsysteem
https://tickets.zeeuwsmuseum.nl/nl/

Type ticket

Prijs

Aantal

Volwassenen

12.50

Kinderen t/m 12 jaar

0.00

Jongeren 13 t/m 18 jaar

0.00

CJP

6.25

Student

6.25

Entree Museumkaart *

0.00

Entree VriendenLoterij VIP kaart *

0.00

Overige geldige entreebewijzen **

0.00

Couponcode invoeren

* Kies deze optie alleen als je in het bezit bent van een Museumkaart of een VriendenLoterij VIP kaart. Per kaart gratis toegang voor 1 persoon. 
** Kies deze optie alleen als je in het bezit bent van een geldig entree bewijs, zoals bijvoorbeeld een e-ticket, Vriendenpas, lidmaatschap Vereniging Rembrandt, ICOM kaart, Zeeuwse studentenpas of als begeleider van een bezoeker met een beperking.

Belangrijke informatie over e-tickets:

  • Heb je een Museumkaart, VriendenLoterij VIP-KAART, lidmaatschapskaart Vereniging Rembrandt of ICOM card of heb je een e-ticket? Dan dien je jouw pas of e-ticket mee te nemen voor je bezoek.
  • Je ontvangt jouw tickets per e-mail. Mocht je de e-tickets niet ontvangen hebben, kijk dan in de spam-folder van je mail.
  • E-tickets zijn een jaar geldig na de aankoopdatum. Als je een ticket hebt moeten annuleren en opnieuw wilt reserveren, reserveer dan een ticket in de categorie overige geldige entreebewijzen voor nieuwe datum (uiterlijk een jaar na de originele aankoopdatum) en neem beide tickets mee tijdens je bezoek.
  • Gekochte tickets worden niet terugbetaald.
  • Groepen vanaf 10 personen kunnen een bezoek reserveren via secretariaat@zeeuwsmuseum.nl.
  • Indien de groepsgrootte voor bezoek wijzigt geven wij geen restitutie op de reeds gekochte tickets.