Hier kun je terecht voor koffie, thee, huisgemaakte taarten en lunches. Op ons Abdijterras is het goed vertoeven onder de monumentale bomen. Een oase van rust en schoonheid. Volgens sommigen ligt het terras op het mooiste plein ter wereld: Het Abdijplein in Middelburg.

Menukaart

Wij zijn van de kook: catering

Vanaf november 2022 cateren wij iedere donderdag een maaltijd. Hoe werkt het ook al weer? Je kunt tot woensdag jouw bestelling doorgeven per e-mail naar sabine@jeitler.nl. Graag vermelden voor hoeveel personen de bestelling is, of je de vegetarische maaltijd of met vlees wilt en of je de bestelling komt ophalen of wilt laten bezorgen voor €3,00,- extra. Wij sturen je een betaalverzoek per e-mail. Na betaling staat je bestelling vast. Benieuwd wat er op het menu staat? Mail dan naar sabine@jeitler.nl voor meer informatie en geniet elke week van een nieuwe maaltijd. 

Openingstijden

Onze openingstijden zijn van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur. Tijdens en buiten de openingstijden zijn wij open voor groepen voor ontbijt, lunch, diner, bbq en borrel. Wij koken voor je na overleg en op maat. Voor meer informatie bel 0118-653081 of mail naar museumcafe@zeeuwsmuseum.nl.