Heb jij nog dezelfde vrienden als van voor de pandemie? Hoe was het om zolang niet uit te kunnen gaan? En is jouw muzieksmaak veranderd? 

deel je ervaringen bij Een goed gesprek

In het Zeeuws Museum zijn allerlei heel verschillende collectiestukken en kunstwerken. Zo’n kunstwerk kan allerlei gevoelens bij je oproepen. Kijk eens goed. Wat zie je? Wat voel je? Waar doet het je aan denken? Roept het herinneringen bij je op? We praten er samen over op socratische wijze. Dat betekent dat je elkaar vragen stelt zonder oordeel om samen met de groep tot een betekenisvolle vraag te komen. Als iedereen het eens is over die vraag die overal over kan gaan, zoeken we samen het antwoord. Omdat je volgens bepaalde regels met elkaar praat, kom je tot hele goeie gesprekken en nieuwe inzichten. Een speciale gespreksleider helpt daarbij.

Waarom Een goed gesprek?

De afgelopen jaren hebben we allemaal ervaren hoe belangrijk het is om contact te maken. Doordat alles anders was zijn vriendschappen en contacten misschien veranderd of zelfs verloren gegaan. Een goed gesprek is een veilige plek om te praten over je gevoel en om verbinding te maken met leeftijdsgenoten. Je ontmoet mensen van jouw leeftijd. Door een nieuwe manier van communiceren leer je van elkaar.

Doe je mee?

Een goed gesprek is gratis en geschikt voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar. De gesprekken vinden plaats in het Zeeuws Museum op:

  • zaterdag 14 mei van 13.00 tot 15.00 uur
  • zondag 22 mei van 13.00 tot 15.00 uur
  • zondag 26 juni van 13.00 tot 15.00 uur

Wil je deelnemen aan een goed gesprek? Meld je dan aan via eenZM@zeeuwsmuseum.nl of gebruik onderstaande button.

aanmelden