rondleidingen met een thema

Op vrijdag 7 april is er weer een inspirerende rondleiding voor mensen met dementie en hun dierbaren. Het thema voor april is 'Stilleven'.

programma

Onvergetelijk Zeeuws Museum is een rondleiding voor mensen met dementie en hun dierbaren. Het Zeeuws Museum verwelkomt mensen met dementie en hun mantelzorgers voor deze interactieve rondleiding. In een ontspannen en positieve sfeer bekijkt u samen de collectie. U gaat hierover in gesprek en laat zich inspireren door creatieve opdrachten.

wanneer

Vrijdag 7 april van 14.00 en 15.30 uur

Reserveren is gewenst. Er kunnen maximaal 10 personen per rondleiding deelnemen (5 personen met dementie, 5 begeleiders/ mantelzorgers). 

duur

1,5 uur

waar

De rondleiding start in het museumcafé met koffie en thee om 14.00 uur. U kunt zich voor aanvang van de rondleiding bij de informatiebalie melden.

prijs

  • Deelnemer: € 9,50 (u betaalt alleen de entree voor het museum), Museumkaart gratis.
  • Voor groepen is Onvergetelijk Zeeuws Museum ook op andere dagen te boeken. Neem voor een boeking een week voor de gewenste datum contact met ons op. 
    Groep: € 40,- per groep en € 5,50 entree per persoon. Er kunnen maximaal 10 personen per rondleiding deelnemen (5 personen met dementie, 5 begeleiders/ mantelzorgers). De entree voor het museum is bij de prijs inbegrepen.

Boek de Onvergetelijk rondleiding

Omroep Zeeland bracht het programma in beeld! Bekijk hier de impressie: