rondleidingen met een thema

Op vrijdag 6 april is er weer een inspirerende rondleiding voor mensen met dementie en hun dierbaren of zorgverleners.
Het thema is Leven op het land.

programma

Onvergetelijk Zeeuws Museum is een rondleiding voor mensen met dementie en hun dierbaren. Het Zeeuws Museum verwelkomt mensen met dementie en hun mantelzorgers voor deze interactieve rondleiding. In een ontspannen en positieve sfeer bekijkt u samen de collectie. U gaat hierover in gesprek en laat zich inspireren door creatieve opdrachten.

wanneer

Vrijdag 6 april van 14.00 en 15.30 uur. Reserveren is noodzakelijk. Er kunnen maximaal 10 personen per rondleiding deelnemen (5 personen met dementie, 5 begeleiders / mantelzorgers). 

duur

1,5 uur inclusief ontvangst met koffie of thee.

waar

De rondleiding start in het museumcafé met koffie of thee om 14.00 uur. U kunt zich voor aanvang van de rondleiding bij de informatiebalie melden.

prijs

De kosten zijn € 9,50 p.p.
U betaalt alleen de entree voor het museum. De rondleiding en koffie/thee worden gratis aangeboden.
Met de Museumkaart 50% korting.

Boek de Onvergetelijk rondleiding

groepen

Voor groepen is Onvergetelijk Zeeuws Museum ook op andere dagen te boeken. Neem voor een boeking uiterlijk 2 weken voor de gewenste datum contact met ons op.
Er kunnen minimaal 5 en maximaal 10 personen, waarvan minimaal 1 persoon met dementie per rondleiding deelnemen.
De kosten zijn € 9,50 p.p. U betaalt alleen de entree voor het museum. De rondleiding en koffie/thee worden gratis aangeboden.
Met de Museumkaart 50% korting.

Cadeautip

Zoekt u een passend cadeau voor uw naasten met dementie? U kunt de rondleiding Onvergetelijk Zeeuws Museum ook cadeau geven. Wij bieden hiervoor cadeaubonnen aan. U kunt zelf de hoogte van het bedrag van de cadeaubon bepalen: € 9,50 of een veelvoud hiervan. De cadeaubonnen zijn te koop via de balie en het secretariaat van het Zeeuws Museum. Wij sturen u de bonnen graag toe.

Met dank aan

Vrienden van het Zeeuws Museum

Omroep Zeeland bracht het programma in beeld! Bekijk hier de impressie: