Wegens succes herhaald 

Het Zeeuws Museum biedt bezoekers, die niet zelf naar het museum kunnen komen, een unieke kans om met behulp van een Beam pro telepresence robot gratis vanuit huis de collectie te bezichtigen. Het is een op afstand bestuurbare ‘museumrobot’ met ingebouwde webcam, waarmee u zelf door het museum kunt ‘wandelen’! Twee breedhoek camera’s, een 360 ° optie en een reeks aan microfoons zorgen voor een optimale beleving, waardoor het bijna aanvoelt alsof u zich daadwerkelijk in het museum begeeft.

En…uw ervaring verandert in een VIP behandeling want er is behalve de robot ook een rondleider voor u gereserveerd. De rondleider maakt u eerst bekend met de besturing van de robot en loopt dan vervolgens mee met u en de robot. Zo heeft u de mogelijkheid om met de rondleider in gesprek te gaan en vanuit thuis kennis te nemen van de tapijten en de schilderijencollecties in de presentatie DIT IS ZEELAND van het Zeeuws Museum.

BESCHIKBAARHEID  (alle momenten zijn volgeboekt)

De Beam pro telepresence robot is beschikbaar op*:

Op alle dagen zijn er 2x drie kwartier een robotrondleiding.
Robotprogramma 1 = van 10.30 uur tot 11.15 uur
Robotprogramma 2 = van 11.30 uur tot 12.15 uur

Donderdag 24 dec. 31 dec. 7 jan. 14 jan.
Vrijdag Gesloten Gesloten 8 jan. 15 jan.
Zaterdag 26 dec. 2 jan. 9 jan. 16 jan.
Zondag 27 dec. 3 jan. 10 jan. 17 jan.

* daadwerkelijke beschikbaarheid op aanvraag. Let u op indien geen * is de datum al gereserveerd.

AANMELDEN

Heeft u interesse om gebruik te maken van deze robot? Dan kunt u deze reserveren via: rondleidingen@zeeuwsmuseum.nl. Wij vragen u om in de mail uw telefoonnummer te vermelden en aan te geven voor welke datum en tijdstip u wenst te boeken. U kunt eventueel meerdere opties doorgeven, daarmee vergroot u de kans dat we de reservering kunnen plaatsen.
LET OP: reserveringen voor in het weekend moeten voor vrijdag 16.00 uur doorgegeven worden.

Voor het gebruik van de museumrobot heeft u een computer of laptop met webcam, microfoon en internetverbinding nodig. Na aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met meer informatie en een link naar de software die geïnstalleerd moet worden om de robot te kunnen besturen. Een online bezoek is gratis en duurt circa 45 minuten. Voor Apple gebruikers let op: op dit moment heeft de software problemen met MacOS Catalina en MacOS 11 Big Sur.