EEN RONDLEIDING MET GOBE, EEN WERELDPRIMEUR!

Het Zeeuws Museum in Middelburg heeft een wereldprimeur. Vanaf 18 maart wordt voor rondleidingen op afstand gebruik gemaakt van de allernieuwste telepresence robot ‘GOBE’ van Smartrobot.Solutions. Tot en met 13 juni a.s. bieden wij gratis interactieve rondleidingen in het Nederlands (op verzoek ook in het Engels) voor iedereen in de wereld. Samen met de rondleider en GOBE duikt u in de beroemde wandtapijten van het museum.

WERELDGESCHIEDENIS

De wandtapijten van het Zeeuws Museum geven een unieke kijk op de opstand die van 1572 tot 1576 is uitgevochten voor de Zeeuwse kust en op de Schelderivieren. Het markeert het begin van de Tachtigjarige oorlog (1568 – 1648) tegen de Spaanse koning Philips II. Deze oorlog resulteert in de oprichting van de Republiek der Nederlanden.

Tijdslot reserveren VOOr een rondje robot in het Zeeuws Museum

Een online bezoek is gratis en duurt circa 45 minuten. Het is nodig deze rondleiding te reserveren via rondleidingen@zeeuwsmuseum.nl. Wij vragen u om in de mail uw telefoonnummer te vermelden en aan te geven voor welke datum en tijdstip u wenst te boeken. U kunt eventueel meerdere opties doorgeven, daarmee vergroot u de kans dat we de reservering kunnen plaatsen. In vervolg op deze mail nemen wij telefonisch contact met u op.

Nodig is een laptop of desktop met Google Chrome, camera, microfoon en optimale internetverbinding / wifi (5Ghz).

Voor elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn onderstaande 2 tijdslots te reserveren:
Robotprogramma 1 = van 10.30 uur tot 11.15 uur
Robotprogramma 2 = van 11.30 uur tot 12.15 uur

LET OP: u dient voor vrijdag 16 uur een bevestiging te hebben ontvangen voor de weekendrondleidingen, reserveer dus tijdig. 

tot slot

Wij zien deze robotrondleidingen nog steeds als try outs. We hopen op uw begrip als het niet helemaal soepel verloopt. We hebben echter al veel mensen blij verrast. Probeer het!