BINNENKORT NIEUWE DATA!

Het Zeeuws Museum biedt bezoekers, die niet zelf naar het museum kunnen komen, een unieke kans om met behulp van een Beam pro telepresence robot gratis vanuit huis de collectie te bezichtigen. Het is een op afstand bestuurbare ‘museumrobot’ met ingebouwde webcam, waarmee u zelf door het museum kunt ‘wandelen’! Twee breedhoek camera’s, een 360 ° optie en een reeks aan microfoons zorgen voor een optimale beleving, waardoor het bijna aanvoelt alsof u zich daadwerkelijk in het museum begeeft.

En…uw ervaring verandert in een VIP behandeling want er is behalve de robot ook een rondleider voor u gereserveerd. De rondleider maakt u eerst bekend met de besturing van de robot en loopt dan vervolgens mee met u en de robot. Zo heeft u de mogelijkheid om met de rondleider in gesprek te gaan en vanuit thuis kennis te nemen van de tapijten en de schilderijencollecties in de presentatie DIT IS ZEELAND van het Zeeuws Museum.

PRAKTISCH

Voor het gebruik van de museumrobot heeft u een computer of laptop met webcam, geluid, microfoon en internetverbinding nodig (geen Macbook). Na aanmelding ontvangt u van ons een e-mail met meer informatie, zoals het tijdslot en inloggegevens, en u ontvangt een link naar de software die geïnstalleerd moet worden op uw computer of laptop om de robot te kunnen besturen. Deze stappen zijn belangrijk en we raden u aan deze ruim voor de rondleiding voor te bereiden eventueel met behulp van de helpdesk van het Zeeuws Museum. Zij zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor ondersteuning.

Een online bezoek is gratis en duurt circa 45 minuten. Voor Apple gebruikers let op: op dit moment heeft de software problemen met MacOS Catalina en MacOS 11 Big Sur.

Tijdslot reserveren VOOr een rondje robot in het Zeeuws Museum

Heeft u interesse om gebruik te maken van deze robot? Dan kunt u deze reserveren via: rondleidingen@zeeuwsmuseum.nl. Wij vragen u om in de mail uw telefoonnummer te vermelden en aan te geven voor welke datum en tijdstip u wenst te boeken. U kunt eventueel meerdere opties doorgeven, daarmee vergroot u de kans dat we de reservering kunnen plaatsen.

Voor elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag zijn onderstaande 3 tijdslots te reserveren:
Robotprogramma 1 = van 10.30 uur tot 11.15 uur
Robotprogramma 2 = van 11.30 uur tot 12.15 uur
Robotprogramma 3 = van 12.30 uur tot 13.15 uur

LET OP: u dient voor vrijdag 16 uur een bevestiging te hebben ontvangen voor de weekendrondleidingen, reserveer dus tijdig. 

BESCHIKBAARHEID

De Beam pro telepresence robot is beschikbaar op*:

Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag
21 jan. 22 jan. 23 jan. 24 jan.
28 jan. 29 jan. 30 jan. 31 jan.
4 feb. 5 feb. 6 feb. 7 feb.
11 feb. 12 feb.  13 feb. 14 feb.
18 feb. 19 feb. 20 feb. 21 feb.
25 feb. 26 feb. 27 feb. 28 feb.

* daadwerkelijke beschikbaarheid op aanvraag. Let u op indien geen * is de datum al gereserveerd.

tot slot

Wij zien deze robotrondleidingen nog steeds als try outs. We hopen op uw begrip als het niet helemaal soepel verloopt. We hebben echter al veel mensen blij verrast. Probeer het!