Op zaterdag 16 en zondag 17 juli 2022 vinden de VriendenLoterij Open Dagen plaats in het Zeeuws Museum. Om je te bedanken voor jouw deelname nodigen wij je, samen met maximaal 3 introducés, graag uit voor één van deze dagen namens de VriendenLoterij.

het programma 

Tijdens de Open Dagen zijn er exclusief voor deelnemers van de VriendenLoterij allerlei activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Loop bijvoorbeeld mee met een rondleiding in de tentoonstelling Dit is Zeeland en de Wonderkamers. Of luister naar een verhaal op zaal bij de nieuwste tentoonstelling Ons dorp en de zee. Ben je creatief en wil je zelf aan de slag? Kleur dan mee op de kleurmachine met patroonontwerp door Remi Veldhoven. In onze WERKPLAATS kun je onze vrijwilligers zien weven. Tenslotte kun je met een audiotour door de tentoonstelling re_USED re_SATIN wandelen. In het Zeeuws Museumcafé staat een kopje koffie of thee met een heerlijk taartje klaar.

aanmelden

Wil je aanwezig zijn bij de VriendenLoterij Open Dagen in het Zeeuws Museum? Meld je dan hier aan. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Wegens de VriendenLoterij Open Dagen is het niet mogelijk om online een ticket te boeken voor het museum op 16 en 17 juli. Kom je niet voor de Open Dagen en wil je toch het museum bezoeken? Dan kun je een toegangsbewijs kopen aan de balie in het museum.