In de herfstvakantie bieden we u en uw gezin een gratis rondleiding in het Zeeuws Museum. Kom mee op een ontdekkingsreis kris kras door de geschiedenis van de provincie. In de presentatie Dit is Zeeland met de wereldberoemde wandtapijten staan we stil bij de opstand tegen de Spanjaarden en de Gouden Eeuw maar ook de minder fraaie kanten van die tijd. Aansluitend vertellen we over de wonderlijke schatten in de Wonderkamers, het wilde leven van Jan de Prentenknipper en stoere mannenpakken uit de Zeeuwse streekdracht. Het aantal plaatsen is beperkt dus meld u snel aan. U betaalt uitsluitend de reguliere entree.

Regels rondom een veilig bezoek aan het Zeeuws Museum

Deze rondleiding is bedoeld voor personen die een gezamenlijk huishouden of een sociale eenheid vormen. De gezinsleden dienen 1,5 meter afstand te houden van de rondleiders, andere bezoekers en het personeel van het Zeeuws Museum. Wij doen er alles aan om u een veilig bezoek te bieden. Het is belangrijk dat u goed voorbereid naar het museum komt. Lees meer op onze webpagina een veilig bezoek aan het Zeeuws Museum.


WANNEER

22 oktober
10.30 – 11.30 uur
10.40 – 11.40 uur
10.50 – 11.50 uur

RESERVEREN

Reserveren is verplicht; stuurt u hiervoor een mail naar secretariaat@zeeuwsmuseum.nl. Vermeld hierin de namen van de deelnemers (max. 2 volwassenen en 4 kinderen), uw telefoonnummer, de gewenste dag en tijdstip. Ook vernemen wij graag de leeftijd van de kinderen. Deelname is op basis van beschikbaarheid.
Na ontvangst van uw aanvraag zult u spoedig bericht ontvangen of de gewenste dag nog beschikbaar is. Het museum is uitsluitend te bezoeken na een reservering vooraf die door het Zeeuws Museum bevestigd is. Deze bevestiging dient tevens als uw toegangsbewijs; neem deze dus mee bij uw bezoek.


WAAR

U kunt zich, kort voor aanvang, melden bij de kassa van het Zeeuws Museum. Denkt u er aan ook hier 1,5 meter afstand te houden van andere gezinnen.